Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

Aktiva filter

Automower® 430X

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

Pris 37 900 kr
  • Slut i lager

Automower® 415X

Ytkapacitet: 1500 m²
Maximal lutning inom arbetsområdet: 40 %
Stöldspårning via GPS: Ja
Ultraljudsensor: Nej
Objektdetektering: Nej
App-styrd: Automower® Connect

Husqvarna Automower® 415X - en pålitlig och högpresterande modell i X-line-serien, lämpad för medelstora gräsmattor. Den klipper komplicerade gräsmattor upp till 1500m2, med systematisk klippning för perfekt klippta smala passager och hanterar lätt backar med en lutning på 40%. Bekymmerslös drift tack vare elektrisk klipphöjdsjustering, målhöjdsfunktion, frostskydd och väder timer. Rengörs enkelt och tvättas av med en slang. Som medlem i X-line-sortiment, har den Automower® Connect med GPS-stöldspårning och GPS-assisterad navigering för att ge dig kontrollen var du än befinner dig och X-line design med LED-strålkastare, främre stötfångare och specialfärgade hjulkåpor. Också utrustad med FOTA Firmware-Over-The-Air. Möjlighet att göra programvaruuppdatering själv via Automower® Connect.

Pris 29 900 kr

Automower® 405X

Ytkapacitet: 600 m²
Maximal lutning inom arbetsområdet: 40 %
Stöldspårning via GPS: Ja
Ultraljudsensor: Nej
Objektdetektering: Nej
App-styrd: Automower® Connect

Husqvarna Automower® 405X - en pålitlig och högpresterande modell i X-line-serien, lämpad för mindre gräsmattor. Den klipper komplicerade gräsmattor upp till 600m², med systematisk klippning för perfekt klippta smala passager och hanterar lätt backar med en lutning på 40%. Bekymmerslös drift tack vare elektrisk klipphöjdsjustering, målhöjdsfunktion, frostskydd och vädertimer. Rengörs enkelt och tvättas av med en slang. Som medlem i X-line-sortiment, har den Automower® Connect med GPS-stöldspårning och GPS-assisterad navigering för att ge dig kontrollen var du än befinner dig och X-line design med LED-strålkastare, främre stötfångare och specialfärgade hjulkåpor. Också utrustad med FOTA (Firmware Over The Air) och AIM-teknologi.

Pris 24 900 kr

Automower® 315 Mark II

Ytkapacitet: 1500 m²
Maximal lutning inom arbetsområdet: 40 %
Stöldspårning via GPS: Nej
Ultraljudsensor: Nej
Objektdetektering: Nej
App-styrd: Automower® Connect@Home

Husqvarna Automower® 315 Mark II gör jobbet åt dig och tar hand om gräsmattor på upp till 1500m2. Den kompakta fyrhjulsdesignen gör att den kan hantera lutningar på 40% och styra sig genom smala passager. När jobbet är klart hittar trippelsökningsfunktionen den snabbaste vägen tillbaka till laddstationen. Den är enkel att använda och rengöra, kan styras via din smartphone och har frostskydd och vädertimer som justerar klipptiderna så att de passar säsongen.
 

Kontakta oss för offert på installation med kabelläggare. -> ( Gäller Kiruna kommun )

Pris 22 900 kr

Automower® 310 Mark II

Med sin kompakta fyrhjulsdesign tar Husqvarna Automower® 310 Mark II robotgräsklippare enkelt hand om gräsmattor på upp till 1 000 m2. Den kan hantera lutningar på 40 % och till och med styra sig genom smala passager. När jobbet är klart hittar trippelsökningsfunktionen den snabbaste vägen tillbaka till laddstationen. Den är enkel att använda och rengöra, kan styras via din smartphone och har en frostvakt och vädertimer som justerar klipptiderna så att de passar säsongen.

Pris 19 900 kr

Automower® Hus 330X / 420 / 430X / 440 / 450X

Passar till 220 / 230 / Solar Hybrid / 320 / 330X / 420 / 430X / 440 / 450X

Håll din robotgräsklippare i perfekt skick. Med en estetiskt tilltalande och robust design skyddar detta hus till Automower® mot de långsiktiga effekterna av regn och solexponering. Under lågsäsong, när Automower® förvaras inomhus, skyddar huset din laddplatta mot väder och vind. Utvecklad för att perfekt passa ihop med designen hos Automower®, vilket gör att display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven. Dessutom är alla anslutningar åtkomliga genom kabelluckan.

Pris 2 490 kr

Automower® Hus 310 / 315 / 315X / 405X / 415X

Husqvarna Automower® har utvecklats för att fungera i alla förhållanden. För att bibehålla dess eleganta finish så finns nu ett matchande Automower® hus som skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan.

Passar 310 / 315 / 315X / 405X / 415X samt 305 från 2020

Pris 2 290 kr

Automower® Installationkit Small

Skarvdon 5
Anslutningskontakter 3
Begränsningskabel 2,7 mm
Märlor 300 st
Begränsningskabel längd 150 m
Material Aluminium + koppar

Installationskit som innehåller begränsningskabel, märlor, skarvdon och anslutningskontakter i olika antal och längd, passande din trädgård. Installationskit litet - Passande öppna ytor på maximalt 800 m² eller komplexa ytor på maximalt 400 m².

Pris 1 290 kr

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Konto

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto