Maskinaffären B.Lundström AB

Plogar & Fästanordningar

Plogar & Fästanordningar

There are 40 products.

Visar 1-12 av 40 objekt

Aktiva filter

Can-am promount plogram

Plogarm till Can-Am's Promount plogsystem. Denna plogarm låter dig lyfta plogen hela 36cm! Nytt självlinjernade fästsystem med snabbfäste som gör det extremt enkelt att montera. Nytt ergonomiskt handtag för justering av plogen i sidled. Fotpedal för att enkelt och ergonomiskt ta loss plogarmen från fyrhjulingen. Monteringsplatta 715004338 krävs för montering. Du behöver även välja ett plogblad som passar ditt behov.
Pris 5 290 kr

Alpine flex plog (137 cm)

Outlander 2006- Renegade 2007-2009 och 2012-
Plogar tillverkad av flexibel UHMW, den termoplast som för närvarande har högst slaghållfasthet av alla som tillverkas. De stötabsorberande egenskaperna gör att plogen återgår till sin ursprungliga form. Utkastning bakåt eliminerar praktiskt taget att stötar överförs till föraren eller fordonet. Passar till alla Alpine Flex plogtillbehör för ytterligare förbättrad mångsidighet.
Pris 4 390 kr

Alpine super duty rakskuren plog

152 cm
Extra kraftiga plogblad tillverkade av 2,5 mm stål. Utbytbara slitstål. När det är vinklat plogar det 152 cm breda bladet en bana på136 cm. Bladen kan vridas åt höger och vänster i 5 positioner. Den stora sprinten är konstruerad för enkel bladrotation och för att slippa smuts- och snöansamling vid pivotpunkten. Bladkonstruktion ger bästa snö-/smutsavvisning i alla vinklar.
Pris 3 590 kr

Alpine super duty rakskuren plog (152 cm)

152 cm Outlander & Renegade (alla modeller)
Extra kraftiga plogblad tillverkade av 2,5 mm stål. Utbytbara slitstål. När det är vinklat plogar det 152 cm breda bladet en bana på136 cm, det 137 cm breda bladet plog ar en 123 cm bana. Bladen kan vridas åt höger och vänster i 5 positioner. Den stora sprinten är konstruerad för enkel bladrotation och för att slippa smuts- och snöansamling vid pivotpunkten. Bladkonstruktion ger bästa snö-/smutsavvisning i alla vinklar. Can-Am logo.
Pris 3 590 kr

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

Account

Inget konto?
Create an Account