Snöslungor

Snöslungor

Aktiva filter

St 227 snow thrower!

Husqvarna ST 227P Àr utvecklad för villaÀgare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gÄngar. Den kan anvÀndas pÄ olika typer av belÀggning beroende pÄ de enkelt justerbara slÀpskorna. Husqvarna ST 227P Àr konstruerad för tillfÀllig anvÀndning i alla snöförhÄllanden. Den har ett effektivt tvÄstegssystem med stor kastlÀngd. Styret kan justeras i höjdled för komfortabel anvÀndning. Drivsystem med friktionshjul och differentialstyrning ger mjuk och smidig framdrivning. Funktioner som LED-strÄlkastare och elstart för arbete under alla vÀderförhÄllanden.
Ordinariepris 20 900 krPris 18 900 kr
 • -2 000 kr
 • -2 000 kr

St 224 snow thrower!

Husqvarna ST 224 Àr utvecklad för villaÀgare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gÄngar. Den kan anvÀndas pÄ olika typer av belÀggning beroende pÄ de enkelt justerbara slÀpskorna. Husqvarna ST 224 Àr konstruerad för tillfÀllig anvÀndning i alla snöförhÄllanden. Den har ett effektivt tvÄstegssystem med stor kastlÀngd. Styret kan justeras i höjdled för komfortabel anvÀndning. Drivsystem med friktionshjul ger mjuk och smidig framdrivning. Funktioner som LED-strÄlkastare och elstart för arbete under alla vÀderförhÄllanden.
Ordinariepris 18 900 krPris 17 000 kr
 • -1 900 kr
 • -1 900 kr

Shear pin kit 6 pcs

Brytpinnar 6-pack Husqvarna till 200-, 300- och 400-serien.


Levereras i pack om 6 st bultar med mutter
En brytbult lÄser fast snöslungans snöskovlar mot drivaxeln.
Ifall man kör pÄ nÄgot som gör att skovlarna fastnar, t.ex. en iskocka, en sten eller en gren sÄ Àr brytbultarna konstruerade för att brytas av och dÀrmed förhindra att axel eller transmission skadas.

 

Pris 249 kr

  Kundvagn

  Tillbaka till butiken

  HĂ€r var det tomt.

   

  You can try some popular tags here:

  Konto

  Konto

  Inget konto?
  Skapa ett konto