Snöslungor

Snöslungor

Aktiva filter

ST 227

Husqvarna ST 227P Àr utvecklad för villaÀgare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gÄngar. Den kan anvÀndas pÄ olika typer av belÀggning beroende pÄ de enkelt justerbara slÀpskorna. Husqvarna ST 227P Àr konstruerad för tillfÀllig anvÀndning i alla snöförhÄllanden. Den har ett effektivt tvÄstegssystem med stor kastlÀngd. Styret kan justeras i höjdled för komfortabel anvÀndning. Drivsystem med friktionshjul och differentialstyrning ger mjuk och smidig framdrivning. Funktioner som LED-strÄlkastare och elstart för arbete under alla vÀderförhÄllanden.
Ordinariepris 20 900 kr Pris 18 900 kr
  • -2 000 kr
  • -2 000 kr

ST 224

Husqvarna ST 224 Àr utvecklad för villaÀgare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gÄngar. Den kan anvÀndas pÄ olika typer av belÀggning beroende pÄ de enkelt justerbara slÀpskorna. Husqvarna ST 224 Àr konstruerad för tillfÀllig anvÀndning i alla snöförhÄllanden. Den har ett effektivt tvÄstegssystem med stor kastlÀngd. Styret kan justeras i höjdled för komfortabel anvÀndning. Drivsystem med friktionshjul ger mjuk och smidig framdrivning. Funktioner som LED-strÄlkastare och elstart för arbete under alla vÀderförhÄllanden.
Ordinariepris 18 900 kr Pris 17 000 kr
  • -1 900 kr
  • -1 900 kr

ST 124

Husqvarna ST 124 Àr en kompakt och högpresterande snöslunga som passar perfekt för snöröjning av gÄngar och uppfarter. Ett effektivt tvÄstegssystem levererar stor kapacitet. LÀttmanövrerad och med riktningsjustering av snöutkastet vid förarposition samt en kraftfull motor med elstart hjÀlper denna dig att klara vinterns prövningar.

Ordinariepris 11 100 kr Pris 9 900 kr
  • -1 200 kr
  • -1 200 kr

Kundvagn

Tillbaka till butiken

HĂ€r var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Konto

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto