Kläder

Kläder

There are 6 products.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter

Technical Extreme Arborist
qv2 Snabbvy

Technical Extreme Arborist

Technical Extreme Arbor-byxorna har utformats för att klättra och arbeta i träd, och erbjuder en kombination av säkerhet, rörlighet och funktion. Med kraftiga och lätta Dyneema®-, Cordura®- och Kevlar®-förstärkningar där det behövs mest klarar de frekvent användning. Designen kombinerar Technical Extreme-sortimentets nyckelfunktioner med funktioner som anpassats till arboristers behov och för att passa med klättringsutrustning.

Pris 3 990 kr
  • Out of stock
  • På rea!
Technical Midjebyxa
qv2 Snabbvy

Technical Midjebyxa

Utformad för vardagligt skogsarbete. Aramid- och Corduraförstärkning ger slitstarka byxor. En smal passform i lätt stretchtyg ger god komfort och bra rörlighet. Förböjda knän samt ventilerande fickor och dragkedjor för produktivt arbete.

Pris 3 350 kr
  • Out of stock
  • På rea!
Arbetsbyxa Technical EN20471 trim och röj
qv2 Snabbvy

Arbetsbyxa Technical EN20471 trim och röj

Byxor speciellt utformade för att arbeta långa timmar med buskröjare eller trimmer. Godkända enligt EN ISO 20471 klass 2. Plats för extra vaddering för att avlasta höften. Vattenavvisande material på benen med extra stoppning mot grus. Ytbehandlat tyg för att förenkla trimning av vått gräs. Förstärkningar på utsatta områden ökar hållbarheten och livslängden. Ventilations-blixtlås på baksidan av benen håller temperaturen på en behaglig nivå. Ergonomiskt förböjda knän. Storlek 46 - 60. 

Pris 1 790 kr
  • Out of stock
  • På rea!

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

Account

Inget konto?
Create an Account