Maskinaffären B.Lundström AB

Snöslungor

Snöslungor

There are 2 products.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

HSS1380i Hybrid

Band, 81 cm matarskruv och höjdjustering röjer upp till 65 ton/h.

Den här unika snöslungan från Honda är en kombination av 4-taktsmotor, kraftfull eldrift av banden och överlägsna, intelligenta köregenskaper - tre samverkande tekniker som gör att maskinen klarar av även den tuffaste vintern. Honda HSS 1380 IE är optimal för dig som bor i trakter med kraftigt frekvent snöfall, maskinen är konstruerad för större snötäckta ytor. Med Hondas exeptionella hybridteknik får du enastående snöröjning. Med en arbetsbredd på hela 81cm och ett intag av ett snödjup på upp till 51cm har det konstaterats att snöslungan röjer en yta lika stor som två tennisplaner under ett 30cm djupt snötäcke på bara sex minuter. Du behöver med andra ord inte vara orolig om ett snöoväder är på ingång!

Med Hondas unika hybridteknik får du enastående snöröjning. Våra favoritfördelar med den här snöslungan är den exceptionella bränsleförbrukningen, lägre avgasutsläpp och det faktum att ljudnivån är 30% tystare än andra snöslungor.

En snöslunga från Honda kan vara avgörande för om man tar sig ut eller bli insnöad.

Maskinen drivs av en bensinmotor 390 cmᶾ som ger 7600 Watt. För HSS 1380 IE används el för att starta snöslungans motor. Snön kastas som längst 17m. Snöslungan tar sig fram på band och har en snöskruv av stål. Honda HSS 1380 IE har en inbyggd kraftig, riktbar strålkastare som gör det enkelt att arbeta med snöslungan även när mörkret infinner sig.

Banddrift
Band ger överlägset grepp i de flesta snöförhållanden och gör den här snöslungan till ett perfekt val för dig som är i behov av att röja snö på ojämnt underlag och grusiga gångar - den varken glider eller slirar ens i branta slänter, vilket gör att du alltid har fullständig kontroll.

 

Pris 69 990,00 kr

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

Account

Inget konto?
Create an Account