• Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X
    • Husqvarna Automower® 415X

    Automower® 415X

    29 900 kr
    Inkl. moms

    Ytkapacitet: 1500 m²
    Maximal lutning inom arbetsområdet: 40 %
    Stöldspårning via GPS: Ja
    Ultraljudsensor: Nej
    Objektdetektering: Nej
    App-styrd: Automower® Connect

    Husqvarna Automower® 415X - en pålitlig och högpresterande modell i X-line-serien, lämpad för medelstora gräsmattor. Den klipper komplicerade gräsmattor upp till 1500m2, med systematisk klippning för perfekt klippta smala passager och hanterar lätt backar med en lutning på 40%. Bekymmerslös drift tack vare elektrisk klipphöjdsjustering, målhöjdsfunktion, frostskydd och väder timer. Rengörs enkelt och tvättas av med en slang. Som medlem i X-line-sortiment, har den Automower® Connect med GPS-stöldspårning och GPS-assisterad navigering för att ge dig kontrollen var du än befinner dig och X-line design med LED-strålkastare, främre stötfångare och specialfärgade hjulkåpor. Också utrustad med FOTA Firmware-Over-The-Air. Möjlighet att göra programvaruuppdatering själv via Automower® Connect.

    Mer info
    Antal
    Fåtal kvar

    9704717-21
    Husqvarna
    Se alla produkter avHusqvarna

    Automower® Zone Control
    Automower® Zone Control låter dig skapa arbetszoner och temporära klippfria zoner via Automower® Connect app, utan att ändra på installationen. Ger dig mer kontroll att kunna definiera olika arbetsområden på din gräsmatta och tillämpa olika scheman och klipphöjder för var och en av arbetsområdena. Eller för att förhindra robotgräsklipparen från att klippa i områden genom att skapa temporära klippfria zoner, där Automower® inte får vara.
    Mobile phone with Smart home apps grass background + IFTTT

    Smart hem- integration
    Alla Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-anslutning är kompatibla med Amazon Alexa och Google Home. Det betyder att du kan utföra de vanligaste röstkommandona som start, stopp, parkera och få statusuppdateringar från din gräsklippare genom att helt enkelt fråga din röstassistent, använda den i IFTTT-rutiner mm. Med Automower® Connect kan du också integrera din robotgräsklippare med ditt Gardena Smart System och låt klippning och vattning fungerar tillsammans.

    Automower® Connect app
    Njut av bekvämligheten med fullständig kontroll från din smarta telefon med Husqvarna Automower® Connect-app. Du kan hantera och övervaka din Husqvarna robotgräsklippare och slippa uppgiften att klippa din gräsmatta med tillförlitligheten att alltid uppnå ett premiumresultat. Gör din gräsmatta så bekymmersfri som möjligt med Automower® Connect. Mobil, Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning tillgänglig, beroende på modell.*
    *Bluetooth®-anslutning erbjuder upp till 30 meters räckvidd. Wi-Fi-anslutning ger täckning från var som helst i världen när gräsklipparen är ansluten till Wi-Fi. Mobilkommunikation ger täckning från var som helst i världen och inkluderar ett 10-årigt mobildataavtal*. *Det medföljande Automower® Connect- 10-årskontraktet gäller endast om en tredje part tillhandahåller tillräcklig mobiltäckning i området.

    GPS stöldskydd
    Produkter utrustade med denna funktion spårar klipparens GPS-position och skickar meddelanden till din enhet via Automower Connect®-appen. Minimerar risken för stöld och låter dig alltid veta var din gräsklippare befinner sig.

    Smarta funktioner med IFTTT
    Integrera Automower® ännu mer i ditt smarta hem genom att använda IFTTT. Anslut Automower® till Automower® Connect-appen, eller skapa utökad funktionalitet med IFTTT. Kanske vill du att din gräsklippare ska parkera när dina barn kommer hem från skolan eller när väderprognosen visar kraftigt regn? Eller helt synkronisera med väderprognosen? IFTTT ("If This, Then That") är gratis och lätt att använda.

    GeoFence
    Genom att definiera GeoFence-området för din gräsklippare via Automower® Connect-appen får du aviseringar till din telefon om din gräsklippare flyttas utanför detta fördefinierade område. Detta minimerar risken för stöld och låter dig alltid veta var din gräsklippare befinner sig.

    Husqvarna AIM- teknologi (Automower® Intelligent Mapping)
    Husqvarnas AIM- teknologi använder inbyggd GPS och sensorer i din robotklippare för att skapa en virtuell karta av din gräsmatta. Teknologin möjliggör också en serie av smarta Automower®- funktioner. I Automower® Connect- appen kan man se den virtuella kartan, begränsnings- och guidekabeln. Med AIM-teknologin kan du använda appen för att definiera områden med anpassade inställningar för både klipphöjd, tider för klippning och klippfria zoner. Automower® kan också spåras i realtid med hjälp av Automower® Connect.

    GPS-stödd navigering
    Inbyggt GPS-system kartlägger trädgården.
    Automower 305: systematic passage mowing
    Systematisk passageklippning
    För att få utmärkta klippresultat överallt kan du ställa in robotgräsklipparen så att klippningsmönstret ändras automatiskt från slumpmässigt till systematiskt läge i trånga passager.

    Sekundärområde
    Om din gräsmatta är uppdelad i separata områden kan du skapa ett sekundärt område inom din installation. För att skapa ett sekundärt område måste du sätta upp begränsningsslingan för att skapa en ö runt sekundärområdet. När den väl har installerats måste du manuellt flytta gräsklipparen mellan dessa två områden och gräsklipparen kommer att klippa under en vald tidsperiod eller tills batteriet är tomt.
    Automower X-line Led Lights

    Automower® X-Line
    Husqvarna Automower® X-Line är vårt mest kompletta sortiment, designat för dem som vill ha en förstklassig robotgräsklippare. Utrustad med X-Line-funktionspaketet, inklusive Automower® Connect med GPS-stöldspårning, GPS-assisterad navigering, LED-strålkastare, främre gummistötfångare och X-Line karossdesign.

    Enkel rengöring
    Du kan tvätta robotgräsklipparens utsida och undersida med hjälp av en trädgårdsslang. Du kan använda det monterade underhållsverktyget till att ta bort kåpan för enkel rengöring och för att kunna komma åt överallt.
    Frost guard 305


    Frostskydd
    Robotgräsklipparen avbryter automatiskt klippschemat när det är frost, vilket bidrar till att skydda gräsmattan.
    Electric height adjustment
    Elektrisk höjdjustering
    Klipphöjden ställs enkelt in med den elektriskt styrda höjdjusteringen, lättillgänglig från huvudmenyn eller via Automower® Connect-appen.

    Rewilding Mode
    Rewilding Mode är utformat för att naturen ska få bli en del av trädgården igen. När det är aktiverat gör det automatiskt 10 % av gräsmattan till ett förvildningsområde. Automower®-klipparen lämnar detta område orört så länge du vill och du kan skala om, ändra form på, flytta eller ta bort förvildningsområdet när som helst.

    Den här funktionen finns för följande modeller: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD och 450X NERA och användare meddelas om uppdateringen via Automower® Connect-appen. 430X NERA och 450X NERA behöver en installation med begränsningskabel för att Rewilding Mode ska kunna användas.

    Target Height för förbättrad gräskvalitet
    Förbättrad gräskvalite med TargetHeight-funktion som automatiskt justerar klipphöjden från max till en definerad höjd över en 10-dagarsperiod.

    FOTA - Firmware-Over-The-Air
    Möjlighet att göra programvaruuppdatering själv via Automower® Connect.
    Automower Weather timer

    Vädertimer
    Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

    Automatisk passagehantering
    Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

    Kontroll av obalans i knivdisken
    Känner automatiskt av obalans i klippsystemet som beror på avsaknad av, dubbelmonterade eller böjda knivar.

    Spiralklippning
    Automatisk funktion där klipparen byter till spiralklippning för att snabbt jämna ut områden med högre gräs.

    Punktklippning
    Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.

    Tre möjliga startpunkter
    Ett jämt klippresultat över hela gräsmattan tack vare möjligheten att kunna starta klippningen på tre olika ställen utefter guidekabeln. Ju större gräsmatta desto viktigare och bättre är det med flera startpunkter.
    Forest


    Låga koldioxidutsläpp
    När du väljer den här produkten kan du känna dig säker på att den avger lägre koldioxidutsläpp under aktiv användning jämfört med en traditionell bensinprodukt. Den här batteridrivna produkten avger ingen koldioxid under användning samtidigt som den levererar den kraft och kvalitet som du förväntar dig av en Husqvarna-produkt. Men det är viktigt att komma ihåg att koldioxidutsläpp uppstår under andra stadier av produktens livscykel, t.ex. tillverkning, laddning och kassering av uttjänta produkter.

    Betygsätt produkt

    Kundvagn

    Tillbaka till butiken

    Här var det tomt.

     

    You can try some popular tags here:
    Featured products:

    Konto

    Konto

    Inget konto?
    Skapa ett konto