Tillbehör

Tillbehör

Aktiva filter

Blade set automowerÂź endurance

6 st Endurance HSS - Extra Long life

Husqvarna AutomowerŸ Endurance HSS-kniv Àr en kniv av stÄl med mjukare kÀrna och hÀrdade kanter för extra skÀrpa och slitstyrka. Husqvarna Endurance-design ger skarpa eggar pÄ alla fyra sidor av kniven och ett nytt materialval ger förbÀttrade skÀregenskaper. SÀkerhetskniv enligt standarder.

Pris 389 kr

  Box connector protection box

  Skyddar kabelanslutningar i installationen (vid vinterförvaring av maskin och laddstation)

  Under lÄgsÀsong Àr det betryggande att veta att installationstillbehören för din robotgrÀsklippare Àr skyddade frÄn vÀder och vind. Denna förseglade AutomowerŸ Skyddsbox frÄn Husqvarna Àr designad för att sÀkert förvara och skydda kontakter, kabelÀndar och förankringsskruvar frÄn fukt, regn, is och snö. Ytrymme för totalt 5 kabelÀndar frÄn begrÀnsningsslinga och guidekablar.

  Pris 159 kr

   Temporary fence kit

   De hĂ€r robusta stĂ„lbĂ„garna Ă€r den perfekta lösningen nĂ€r du tillfĂ€lligt behöver se till att en viss del av grĂ€smattan inte klipps av din Husqvarna AutomowerÂź. Till exempel nĂ€r vĂ„rblommorna blommar, nĂ€r barnens uppblĂ„sbara sommarpool anvĂ€nds eller nĂ€r du nyligen har sĂ„tt grĂ€s. BĂ„garna Ă€r tillförlitliga och extremt enkla att anvĂ€nda – du behöver inte justera installationen eller klippschemat. AutomowerÂź avskĂ€rmningsstaket Ă€r en del av vĂ„rt breda utbud av högkvalitativa AutomowerÂź-tillbehör.
   Pris 549 kr

    Rengöringskit till am

    Utrustning för lÀttare rengöring och underhÄll av Automower under sÀsong. InnehÄll: TvÄ specialborstar, en mycket smal borste och en liten borste med skrapa, för att ta bort grÀs och smuts. En skruvmejsel för att byta knivar, en slipdyna för att rengöra kontakter pÄ grÀsklipparen och laddstationen, en handduk och en flaska med plastvÄrdsspray för att polera plastdelarna.
    Pris 479 kr

     Hus am310/315

     Husqvarna AutomowerŸ har utvecklats för att fungera i alla förhÄllanden. För att bibehÄlla dess eleganta finish sÄ finns nu ett matchande AutomowerŸ hus som skyddar mot de lÄngsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats Àr Ätkomliga Àven under laddning tack vare den uppfÀllbara huven och alla anslutningar Àr Ätkomliga genom kabelluckan.

     Passar 310 / 315 / 315X / 405X / 415X samt 305 frÄn 2020

     Pris 2 490 kr

      Laddstationshus

      Passar till 220 / 230 / Solar Hybrid / 320 / 330X / 420 / 430X / 440 / 450X

      HÄll din robotgrÀsklippare i perfekt skick. Med en estetiskt tilltalande och robust design skyddar detta hus till AutomowerŸ mot de lÄngsiktiga effekterna av regn och solexponering. Under lÄgsÀsong, nÀr AutomowerŸ förvaras inomhus, skyddar huset din laddplatta mot vÀder och vind. Utvecklad för att perfekt passa ihop med designen hos AutomowerŸ, vilket gör att display och knappsats Àr Ätkomliga Àven under laddning tack vare den uppfÀllbara huven. Dessutom Àr alla anslutningar Ätkomliga genom kabelluckan.

      Pris 2 790 kr

       Flexifence

       Den hÀr batteridrivna begrÀnsningsslingan lÄter dig enkelt skapa en tillfÀllig klippfri zon pÄ din grÀsmatta. Njut av 15 m flexibilitet utan att ansluta den till huvudslingan. Enkelt att stÀlla iordning med standardinstallation och anpassningsbar till vilken grÀsmatta som helst. NÀr den Àr aktiverad pÄ AutomowerŸ kÀnner grÀsklipparen automatiskt av signalen och hÄller sig utanför den angivna zonen. Intuitiv och pÄlitlig med LED-statusindikering, 30 dagars anvÀndning pÄ en laddning via USB och smidig att förvara. Kompatibel med Ärsmodell 2016 och senare. Systemkrav: AutomowerŸ firmware modellÄr 2022.

       Pris 1 790 kr

        Kundvagn

        Tillbaka till butiken

        HĂ€r var det tomt.

         

        You can try some popular tags here:

        Konto

        Konto

        Inget konto?
        Skapa ett konto