Tillbehör

Tillbehör

Aktiva filter

Automower® Hus 330X / 420 / 430X / 440 / 450X

Passar till 220 / 230 / Solar Hybrid / 320 / 330X / 420 / 430X / 440 / 450X

Håll din robotgräsklippare i perfekt skick. Med en estetiskt tilltalande och robust design skyddar detta hus till Automower® mot de långsiktiga effekterna av regn och solexponering. Under lågsäsong, när Automower® förvaras inomhus, skyddar huset din laddplatta mot väder och vind. Utvecklad för att perfekt passa ihop med designen hos Automower®, vilket gör att display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven. Dessutom är alla anslutningar åtkomliga genom kabelluckan.

Pris 2 490 kr

  Automower® Hus 310 / 315 / 315X / 405X / 415X

  Husqvarna Automower® har utvecklats för att fungera i alla förhållanden. För att bibehålla dess eleganta finish så finns nu ett matchande Automower® hus som skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan.

  Passar 310 / 315 / 315X / 405X / 415X samt 305 från 2020

  Pris 2 290 kr

   Automower® FlexiFence

   Den här batteridrivna begränsningsslingan låter dig enkelt skapa en tillfällig klippfri zon på din gräsmatta. Njut av 15 m flexibilitet utan att ansluta den till huvudslingan. Enkelt att ställa iordning med standardinstallation och anpassningsbar till vilken gräsmatta som helst. När den är aktiverad på Automower® känner gräsklipparen automatiskt av signalen och håller sig utanför den angivna zonen. Intuitiv och pålitlig med LED-statusindikering, 30 dagars användning på en laddning via USB och smidig att förvara. Kompatibel med årsmodell 2016 och senare. Systemkrav: Automower® firmware modellår 2022.

   Pris 1 590 kr

    Automower® avskärmningsstaket

    De här robusta stålbågarna är den perfekta lösningen när du tillfälligt behöver se till att en viss del av gräsmattan inte klipps av din Husqvarna Automower®. Till exempel när vårblommorna blommar, när barnens uppblåsbara sommarpool används eller när du nyligen har sått gräs. Bågarna är tillförlitliga och extremt enkla att använda – du behöver inte justera installationen eller klippschemat. Automower® avskärmningsstaket är en del av vårt breda utbud av högkvalitativa Automower®-tillbehör.
    Pris 459 kr

     Automower® Rengöringskit

     Utrustning för lättare rengöring och underhåll av Automower under säsong. Innehåll: Två specialborstar, en mycket smal borste och en liten borste med skrapa, för att ta bort gräs och smuts. En skruvmejsel för att byta knivar, en slipdyna för att rengöra kontakter på gräsklipparen och laddstationen, en handduk och en flaska med plastvårdsspray för att polera plastdelarna.
     Pris 419 kr

      Automower® Skyddsbox

      Skyddar kabelanslutningar i installationen (vid vinterförvaring av maskin och laddstation)

      Under lågsäsong är det betryggande att veta att installationstillbehören för din robotgräsklippare är skyddade från väder och vind. Denna förseglade Automower® Skyddsbox från Husqvarna är designad för att säkert förvara och skydda kontakter, kabeländar och förankringsskruvar från fukt, regn, is och snö. Ytrymme för totalt 5 kabeländar från begränsningsslinga och guidekablar.

      Pris 149 kr

       Kundvagn

       Tillbaka till butiken

       Här var det tomt.

        

       You can try some popular tags here:
       Featured products:

       Konto

       Konto

       Inget konto?
       Skapa ett konto