Extrautrustning

Extrautrustning

There are 23 products.

Visar 1-12 av 23 objekt

Aktiva filter

Hilleberg jannu-tält

Det lilla tältet för långa turer.
Det nya lättviktstältet från Hilleberg är mycket likt det populära Saivo-tältet. På det självstagande Jannu-tältet skjuts aluminiumstängerna in i korta stångkanaler, och tältet fixeras därefter med krokar. Detta går inte bara snabbt, utan ger även stabil uppsättning under blåsiga och stormiga förhållanden. Absiden rymmer en stor mängd bagage och ger perfekt vindskydd vid matlagning. En öppning i taket sörjer för ventilation, och ytterventilen har en vatten- och snösäker lucka. Ett rymligt och hållbart tvåpersonstält som kräver lite plats. Inkluderar: Innertält, yttertält, staglinor, 16 tältpinnar, 3 stänger, reservstångdel med reparationshylsa och instruktioner. Stänger: 9 mm aluminium. Vikt: 2,9 kg.
Pris 11 229 kr

Thermorest-liggunderlag

Trail Pro-liggunderlaget av skumplast är den varmaste och mest komfortabla modellen av marknadens självuppblåsande liggunderlag.
Komfortabelt liggunderlag av skumplast för resor och camping 5 cm tjocklek ger utmärkt funktion utomhus. Med 5 cm tjocklek säkerställs en komfortabel natt under stjärnorna. God avvägning mellan komfort, isoleringsförmåga, vikt och hållbarhet. Den mönstrade ytan förhindrar att du glider av liggunderlaget när du sover. Therm-a-Rest är baserat på nästan fyra decenniers erfarenhet, och är ett utomhusliggunderlag med specialutvecklad utstansad skumplast som värmer och ger kroppen ett idealiskt trepunktsstöd. Mått, packad: 28 cm x 18 cm. Vikt: ca 910 g. Material: polyester.
Pris 1 890 kr

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

Account

Inget konto?
Create an Account