Förvaring & LinQ

Förvaring & LinQ

Aktiva filter

Linq-räcke för snowboard/skidor

Nyligen omdesignat. Enklare och snabbare sätt att sätta fast skidor eller snowboards. Rymmer 2 snowboards eller 1 par skidor och stavar. Lätt att ändra från skidor till brädor och tillbaka på några sekunder. Passar alla storlekar av skidor, snowboards och snösurfbrädor. Remmar som är lätta att lossa och kan hanteras med handskarna på. Gummidynor skyddar kanterna och håller fast skidstavarna säkert utan att skada dem. Placering som inte är i vägen. Kompatibelt med reguljär stötfångare, kräver förstärkningssats (860202742). Kompatibelt med ny dragkrok och Adventure bakre stötfångare (gjutning ingår). Kräver LinQ lastbassats (860201806) på REV Gen4 16-tums tunnlar för 2021- och tidigare modeller.
Pris 7 290 kr

  Linq smidig vattentät tunnelväska – 26 l

  Hård botten och överdel med en volym på mellan 16 och 26 L beroende på behov. Vattentät invändig väska med rullförslutning. Du kan även förvaraen spade ihopsatt utanpå väskan. LinQ-fästen ingår. Passar till REV G4 och Lynx RADIEN 137" och längre. Denna väska passar direkt på position 1 och2 på tunneln.
  Styv botten och överdel. Rymmer löstagbart stänkskydd. Vattentät invändig väska med rullförslutning. Spaden kan förvaras ihopsatt ovanpå väskan. 16–26 liters volym. Passar nu i position 1 och 2 samt 2 och 3. REV Gen4 137'' och längre

  Pris 3 390 kr

   Smal tunnelväska

   137 tums och längre med säte för en person.
   Väska med låg profil som placeras platt på tunneln för praktisk förvaring som inte är i vägen. Lätt åtkomst: dragkedja runt hela väskan. Ficka ovanpå för spade. Fästs med lättviktsrem och spänne (ingår). LinQ-lastfästen ingår inte.  

   Pris 1 990 kr
   • Slut i lager

   Linq universalräcke

   Andra fordon med en tunnelbredd på 37,8–43,2 cm. Universalrack utformat för andra tunnlar än LinQ (Ski-Doo och andra märken). Montera LinQ-tillbehör på tunnlar som inte är avsedda för LinQ. Möjliggör användning av en mängd produkter och kombinationer på nästan alla slädar. Fördubbla förvaringsutrymmet med ytterligare en på längre tunnlar. Fästelement för montering på sidan ingår. Passar tunnlar med bredd 37,8–43,2 cm.

   Pris 1 690 kr

    LinQ -bränsledunk

    RXT, RXT-X, GTX och WAKE Pro (2018)
    LinQs alla fördelar – enkelt, snabbt, säkert med ett enhetligt utseende. Montera och demontera utan verktyg på nolltid. Lätt att hälla. 15 L volym. En LinQ-väska (860201740) kan placeras ovanpå bränsledunken. Med korrosionsbeständiga LinQmonteringsdetaljer. Inklusive LinQ-monteringsfäste. Obs! Bränsledunkar kan inte staplas ovanpå varandra.
    Pris 2 990 kr

     Kundvagn

     Tillbaka till butiken

     Här var det tomt.

      

     You can try some popular tags here:

     Konto

     Konto

     Inget konto?
     Skapa ett konto