Husqvarna

Husqvarna

Aktiva filter

Paket 535ifr+ Bli300 + QC330

Robust och högeffektiv batteridriven röjsåg anpassad för användning i gräs, sly och mindre skogsvegetation. Välbalanserad och med låg vikt. Väderbeständig (IPX4)

BLi300 36V, 9.4 Ah Proffsbatteri med exceptionellt hög kapacitet. Utvecklat för att optimera produktiviteten och körtiden i alla väderförhållanden. Effektivt kylssystem och laddindikator med 4 LED-lampor.

Husqvarnas QC330 snabbladdare för litiumjonbatterier ger snabb och smart laddning.

Ingår:

Gräsklinga: Multi 300-3
Sele: Balance 55
Röjklinga: Scarlett 200-22
Trimmerhuvud: T35 M12

Ordinariepris 15 970 krPris 13 970 kr
 • -2 000 kr
 • -2 000 kr

562 XP G Mark II

Högpresterande 60cc motorsåg för professionellt skogsbruk
Husqvarna 562 XP® G Mark II är en högpresterande 60cc motorsåg, utvecklad för professionellt skogsbruk. Uppvärmda handtag förbättrar grepp och komfort. För användning med upp till 28"- svärd. När du vill ha kraften från en stor såg i en smal och smidig sågkropp är detta en av våra bästa bensinmotorsågar. Med AutoTune 3.0 med Simple Start Technology, startar denna motorsåg alltid lätt och går optimalt under alla förhållanden. Den högvarviga 60cc X-Torq®-motorn gör det enkelt att fälla, kvista och kapa lövträd och stora barrträd.

Pris 15 900 kr

  Lawn mower aspire lc34-p4a!

  Denna 18V batterigräsklippare är lätt att använda, bära och förvara. Fäll enkelt ihop till en praktisk storlek och förvara stående vertikalt på golvet eller på väggen med den medföljande kroken. Lätt att starta och hantera i smala passager och med justerbart styre som ger en bekväm arbetsställning. Eftersom den är lätt, hopfällbar och har ett integrerat bärhandtag är den lätt att flytta mellan fram- och baksida vid behov. Gräsklipparen är del av batterisystemet POWER FOR ALL. Husqvarna Aspire batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans. Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.

  Pris 4 390 kr

   PW130

   En bekvämt liten, lätt och intuitiv elektrisk högtryckstvätt för problemfri användning och smidig förvaring. Dess snabbkopplingar och UltraFlex-slang ger snabb och effektiv rengöring när du behöver det. Njut av total användarvänlighet tack vare dess förbättrade stabilitet, ultraflexibla slang och smarta bärhandtag för enkel transport. Mångsidig med ett urval av tillbehör, dedikerade munstycken för rengöring på olika ytor och tillförlitligt tryck och vattenflöde.

   Pris 1 990 kr

    Kundvagn

    Tillbaka till butiken

    Här var det tomt.

     

    You can try some popular tags here:

    Konto

    Konto

    Inget konto?
    Skapa ett konto