Maskinaffären B.Lundström AB

Förvaringsboxar

Förvaringsboxar

There are 9 products.

Visar 1-9 av 9 objekt

Aktiva filter

LinQ 51 l kylbox

LinQ-monterad, väderbeständig och rymlig kylbox. Med många fiskerelaterade funktioner, t.ex. kraftig förvaringsficka, lock med konkav yta, spöhållare med snabbfäste, trollingfästen och lock med snabblås. Desutom finns en bottenplugg och transporthandtag. Centrifugalformsprutad för exceptionell styvhet och hållbarhet, med effektiv skumplastisolering för optimal isförvaring. LinQ-förankringsfästen (295100858) krävs för installation på 2018- och vissa 2019-modeller.Kontakta din återförsäljare för mer information. Om din vattenskoter inte är utrustad med stege rekommenderas en sådan för enkel ombordstigning. Obs: Spöhållare (295100795) kan enkelt sättas dit i fästena på kylboxen.

RXT, RXT-X, GTX, GTX Ltd, WAKE PRO (2018 och senare)
och FISH PRO

Pris 9 690,00 kr

Löstagbart indelat förvaringsfack

RXT, RXT-X, GTX och WAKE Pro (2018)
Indelat förvaringsfack fram med goda andningsegenskaper, med högkvalitativt överdraget syntetnät. Bärhandtag och smidig förvaring både till sjöss och på land. Perfekt för förvaring av våta kläder avskilt från övrig utrustning, eller för transport till och från vattenskotern. Snabbfästen för säker fastsättning av väskan inuti förvaringsfacket. Avsedd för montering med indelat förvaringsfack (295100733) för en komplett förvaringslösning.
Pris 840,00 kr

Lastnät

Sea-Doo SPARK
· Med fyra liters kapacitet hjälper det här lastnätet till att hålla ofta använda föremål på plats. · Nätmaterialet som gör att vattnet lätt rinner ut och luften kan cirkulera, är perfekt för förvaring av fendrar med snabbfäste, draglina eller cyklopögon. · En elastisk rem ger dig snabb åtkomst samtidigt som den håller föremålen säkert fastspända.
Pris 490,00 kr

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

Account

Inget konto?
Create an Account