Röjsågar

Ergonomi för hög komfort

Med en röjsågar från Husqvarna blir ditt arbete balanserat och bekvämt. Ett exempel – styrhandtaget kan justeras och är ergonomiskt utformat för effektiv användning. Din röjsåg levereras också med en extra lång axel så att du kan komma åt överallt.

Mindre påverkan på miljön

Tillsammans har vi makten att minimera påfrestningarna på miljön. Röjsågarna från Husqvarna är utrustade med den unika X-TORQ®-motorn. Den hjälper dig att minska avgasutsläppen med upp till 75 % och ökar bränsleeffektiviteten med upp till 20 %.

De flesta av Husqvarnas röjsågar har en stoppkontakt som återställs automatiskt. Det innebär att när maskinen stängs av återgår stoppkontakten automatiskt till startläget för att underlätta starten. På så sätt är maskinen alltid redo att starta när du är redo.

Röjsågar

Aktiva filter

Paket 535ifr+ Bli300 + QC330

Robust och högeffektiv batteridriven röjsåg anpassad för användning i gräs, sly och mindre skogsvegetation. Välbalanserad och med låg vikt. Väderbeständig (IPX4)

BLi300 36V, 9.4 Ah Proffsbatteri med exceptionellt hög kapacitet. Utvecklat för att optimera produktiviteten och körtiden i alla väderförhållanden. Effektivt kylssystem och laddindikator med 4 LED-lampor.

Husqvarnas QC330 snabbladdare för litiumjonbatterier ger snabb och smart laddning.

Ingår:

Gräsklinga: Multi 300-3
Sele: Balance 55
Röjklinga: Scarlett 200-22
Trimmerhuvud: T35 M12

Ordinariepris 15 970 krPris 13 970 kr
 • -2 000 kr
 • -2 000 kr

Brushcutter 525irxt bullhorn,

Husqvarna 525iRXT är en robust, högpresterande professionell batteriröjare. Lätt, välbalanserad och med kraft som motsvarar en 25cc bensinmaskin. Denna sladdlösa elektriska röjsåg är designad för heltidsanvändning och ger den prestanda du behöver med en borstlös E-TORQ-motor och skärdiameter på 46 cm. Du använder den enkelt och effektivt med den intuitiva knappsatsen och ErgoFeed-trimmerfunktion. De vinklade handtagen, det höga styrtornet och avvibreringskoppling förbättrar din arbetskomfort även i sluttningar. Integrerad konnektivitet för enkel anslutning till digitala tjänster. Batteri och laddare ingår ej.

Pris 6 990 kr

  525rx markii brushcutter all e

  Husqvarna 525RX Mark II är en kraftfull, lätt 25cc bensinröjare för professionellt bruk. Utrustad med en stor bränsletank för längre drifttid. Denna robusta, välbalanserade röjsåg är designad för frekvent arbete. Den stora klippbredden ökar produktiviteten. Kopplas enkelt till Husqvarna FleetServices™ med anslutningsenheten som finns som tillbehör. Levereras med sele Balance 35, trimmerhuvud och 4-tandad gräsklinga.

  Pris 6 690 kr

   545fr brushcutter new foldable

   Ingår:T45X, Multi 300-3T-1", Scarlett 200-22T-1", Balance X.

   Husqvarna 545FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna flexibilitet gör den till en perfekt lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett enda kraftfullt paket. X-Torq®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib®-avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll.

   Pris 11 900 kr

    545fx brushcutter all ex us50

    Scarlett 225-24T-1", Sele Balance XT™

    En mycket lätthanterlig röjsåg utrustad med AutoTune™. Har hög prestanda och unika ergonomiska lösningar, utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader som underlättar riktad fällning i tät skog. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration, låg bränsleförbrukning och låga avgasemissioner. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Levereras med sele Balance XT.

     

    Pris 12 900 kr

     555fxt brushcutter all ex us50

     Husqvarna 555FXT är en mycket kraftfull röjsåg utvecklad för röjningsarbete på heltid under tuffa förhållanden. X-TORQ®-motorn ger råstyrka, snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi. Utrustad med unik komfortuppvärmning av handtagen för problemfritt arbete under kalla och våta arbetsskift. Kort riggrör och vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Mycket låga vibrationer tack vare LowVib®. Levereras med sele Balance XT.

     Pris 15 900 kr

      Kundvagn

      Tillbaka till butiken

      Här var det tomt.

       

      You can try some popular tags here:

      Konto

      Konto

      Inget konto?
      Skapa ett konto