Högtryckstvättar

Högtryckstvättar

Aktiva filter

PW130

En bekvämt liten, lätt och intuitiv elektrisk högtryckstvätt för problemfri användning och smidig förvaring. Dess snabbkopplingar och UltraFlex-slang ger snabb och effektiv rengöring när du behöver det. Njut av total användarvänlighet tack vare dess förbättrade stabilitet, ultraflexibla slang och smarta bärhandtag för enkel transport. Mångsidig med ett urval av tillbehör, dedikerade munstycken för rengöring på olika ytor och tillförlitligt tryck och vattenflöde.

Pris 1 990 kr

  PW235R

  Max tryck
  135 bar
  Vattenflöde
  350-520 l/h

  Mångsidig högtryckstvätt med robust och ändamålsenlig design. Handtagets avtryckare gör det enkelt att ställa in önskat tryck när du arbetar. Två svivelfunktioner för justering av munstycket och snabb anslutning utan krångel. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Metallpumpen ger hög och tillförlitlig hållbarhet. Två munstycken och en skumspruta ingår.

  Ordinariepris 2 990 krPris 2 542 kr
  • −15%
  • På rea!
  • −15%

  PW360

  Max tryck
  160 bar
  Vattenflöde
  410-500 l/h

  En verkligt högpresterande maskin med robust och ändamålsenlig design ger utmärkta resultat vid krävande rengöring av till exempel bilar och stenmurar. En stålförstärkt högtrycksslang ingår. Med det mjuka greppet aktiverar du avtryckaren smidigt och bekvämt. Induktionsmotorn och metallpumpen säkerställer pålitliga prestanda och lång livslängd. Bärhandtaget i aluminium gör den dessutom enkel att transportera. Två svivelfunktioner för justering av munstycket och snabb anslutning utan krångel. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Två munstycken och en skumspruta ingår.

  Pris 5 690 kr
  • På rea!

  PW125

  Max tryck
  125 bar
  Vattenflöde
  320-460 l/h

  Vår mest kompakta högtryckstvätt lämpar sig utmärkt för att rengöra uteplatser och trädgårdsutrustning. Dubbla svivelfunktioner för justering av munstycket och snabb anslutning utan krångel. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Metallpumpen ger tillförlitliga prestanda. Två munstycken och en skumspruta ingår.

  Ordinariepris 1 790 krPris 1 522 kr
  • −15%
  • På rea!
  • −15%

  Kundvagn

  Tillbaka till butiken

  Här var det tomt.

   

  You can try some popular tags here:

  Konto

  Konto

  Inget konto?
  Skapa ett konto