YADEA – SMARTA ELMOPEDER I PREMIUMKLASSEN

Vill du åka miljövänligt och slippa höga bränslekostnader är en elmoped ett perfekt val. Väljer du Yadea får du dessutom kvalitet, lång räckvidd och komfort i absolut toppklass. Det är ingen tillfällighet att Yadea G5 fick epitetet Bäst i test 2021 av fyra välkända tidningar när de testade elmopeder i kategorier som användarvänlighet, körkomfort, kvalitet och pris.

 Fler fördelar med våra elmopeder? Du tar dig fram smidigare och parkerar enklare än med en bil. Och med en motor som är nästintill helt tyst, stör du inte grannarna när du ger dig i väg tidiga morgnar eller sena kvällar. Elmopeden – ett bra val för alla och för framtiden!

  - BÄST I TEST 2021

När fyra välkända tidningar testade elmopeder blev testvinnaren densamma: Yadea G5. Det är ett resultat av en elmoped där inget har lämnats åt slumpen. G5 erbjuder en unik kombination av faktorer som hög kvalitet, stark motor, skön komfort, prisvärdhet och smart användarvänlighet. Det har vi visserligen vetat från start, men att få betyget Bäst i test är naturligtvis något vi är stolta över. För dig innebär det att du kan känna dig ännu tryggare med att välja Yadea.

C-SMARTARE ELMOPEDER FÖR DIG – OCH FÖR FRAMTIDEN

Vill du skona miljön och spara pengar när du transporterar dig från A till Ö? En elmoped som grundar sig på högklassig teknik och pålitlig kvalitet gör att du kan ta dig dit du vill på ett smidigare sätt än något annat du har provat tidigare. Du undviker dyra bränslekostnader, buller från ditt fordon och krångliga parkeringar. Och från Yadea får du en mijövänlig elmoped som är anpassad till det nordiska klimatet och som är utformad i stilren design.

BYGGD FÖR DIG

Elmopeder har många fördelar som underlättar din vardag. De är lättare att köra och parkera jämfört med bilen, samtidigt som du slipper svettiga cykelturer till och från jobbet. En bra elmoped av hög kvalitet kan du alltid lita på, samtidigt som du får hög komfort under färden. Ställer du riktigt höga krav på ditt fordon, är Yadea ett optimalt val. Våra modeller Yadea G5, Yadea S-like, Yadea C1S, Yadea Lucky samt Yadea Z3 är tillverkade med motorcykelteknologi och med MC-standard. Elsystem och komponenter är designade för att stå emot det nordiska klimatet och battericellerna klarar temperaturer mellan 15 minusgrader och 40 plusgrader. Det innebär en trygghet för dig i ditt val av moped. När du sedan är ute på vägarna, kommer du upptäcka en rad faktorer som är viktiga för din körupplevelse. Tyst och stark motor, 12” hjul, snygg LCD-display med stora siffror och USB-uttag för laddning av telefon är några exempel som bidrar till maximal komfort.

VÄRDEFULL – MIL EFTER MIL

Jämfört med bilar eller bensindrivna mopeder är elmopeden en vinnare i längden. Den tar dig framåt utan koldioxidutsläpp eller dyra bränslekostnader. Det skapar värden för både dig och miljön, mil efter mil. När det är dags att ladda batteriet, pluggar du bara i laddaren och snart är du redo för nya turer och lika enkelt är det att plocka bort det när det är dags att ladda igen. Smidigare blir det inte.

 60V 26AH Lithiumbatteri

 60 KM Räckvidd

 2300W Elmotor i fälgen

 45 KM/H

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Konto

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto