Vi söker: en [Servicetekniker]
och en [Montör]

Arbetsplats: Verkstad Maskinvägen 4 Kiruna

Vill du arbeta i en dynamisk och händelserik miljö där du får använda dina färdigheter inom montering, reparation och service av spännande fordon som ATV/SSV, snöskoter, vattenskoter och trädgårds maskiner? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Vi letar efter en dedikerad och erfaren tekniker som brinner för motorer och har en oöverträffad känsla för detaljer. Som en del av vårt team på vår märkes auktoriserade serviceverkstad i Kiruna kommer du att arbeta med ledande varumärken som Lynx, Ski-Doo, Sea-Doo, Can-Am, Honda och Husqvarna.

Datorvana är avgörande för denna roll, då all dokumentation, inklusive sprängskisser, handböcker, garantier, felsökning och reservdelar, söks och hanteras via dator. Du kommer också att vara i kontakt med program och kommunikation på engelska. Därför krävs det att du behärskar både tal och skrift på engelska.

Branschen är säsongsbetonat, vilket innebär att du behöver vara flexibel och van vid att hantera flera uppgifter samtidigt. Du kommer jonglera med olika arbetsuppgifter, och det är viktigt att du kan behålla fokus och arbeta effektivt även under press.

Vi sätter större vikt vid din erfarenhet och personlighet än din formella utbildning. Om du har en stark passion för att ge kunderna den bästa möjliga servicen och är redo att ta din karriär till nästa nivå, då ser vi fram emot att träffa dig!

Så ta chansen och bli en del av vårt verkstads team. Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en spännande framtid inom motorbranschen!

Möjlighet till skiftgång finns också.

Krav  

  • B-Körkort
  • Datorvana
  • Svenska & Engelska - tal och skrift
  • Noggrann och strukturerad

Meriterande

  • Traktorkörkort
  • Kännedom fordons-el

Arbetstid: Heltid / provanställning 6 mån
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökan: Sista ansökningsdagen: 
2023-10-31

Skicka in din ansökan till butik@lundstrommaskin.se

Märk med " Jobbansökan " i ämnesraden

Bifoga CV och personligt brev samt kontaktuppgifter.
Har några frågor till oss ta med dom i mailet. 

Vi går igenom ansökningarna löpande

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:

Konto

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto