Menu
  

Offer a gift card

  

Tundra

2021 års Tundra-skotrar är byggda på branschens mest avancerade plattform i form av responsiva REV Gen4. Med sin öppna konstruktion och exakta manövrering ger Tundra förare ännu mer mångsidighet och kontroll i all slags vinterterräng.

Skandic Wt SwT Sport

Specialbyggd för arbete på branschens mest responsiva plattform REV Gen4 – Ski-Doo Skandic har ett långt och superbrett drivband som ger utmärkt bärförmåga i lössnö och enastående dragkapacitet vid tung last. Skandic-skotrar når en ny nivå i fråga om förarkomfort och kapacitet tack vare den öppna förarplatsen som ger föraren bättre kontroll över skotern än någonsin. Pålitliga Rotax-motorer tillhandahåller kraft för extrem tillförlitlighet under stränga förhållanden.

Summit SP / X / Expert

Ski-Doo Summit-snöskotrar ger en körupplevelse i djup snö utan motstycke varje gång du trycker in gasreglaget. De finns med Rotax 850 E-TEC Turbo – världens första fabriksbyggda 2-taktsmotor med turboladdning. Med en Summit är bergen ditt tillhåll. Från branta sluttningar, till de djupastesnötäckta dalarna, till skråkörning – inget går upp mot en Ski-Doo-snöskoter.

Freeride

Vad gör du när du har erövrat allt inom räckhåll? Sträcker dig efter mer! 2021 års Freeride omdefinierar gränserna för vildmarksäventyr, med den otroliga kraften i 850 E-TEC Turbo, såväl som lössnöinspirerade funktioner som en kort tunnelkonstruktion som öppnar för mer terräng, djupare snö och mer episka ögonblick.

Backcountry

FÖR ATT UPPTÄCKA - DET OUPPTÄCKTA

Många 50-50-crossoverförare drömmer om att svepa fram i pudersnö på orörda fält ena timmen, och sluka kilometer och mil nästa. En lyckad tur kan definieras som upplevelser och äventyr på hittills oupptäckta platser. Ski-Doo Backcountry är den kompromisslösa snöskoter som äventyrssökande crossoverförare förtjänar.

Expedition LE

KOMFORT, BEKVÄMLIGHET, FUNKTIONALITET

Ski-Doo Expedition-skotrarna utgör en alldeles egen kategori. De återspeglar frihetskänslan i sina djupa skandinaviska rötter, och förenar omärkligt touringskoterns komfort med terräng- och arbetsskoteregenskaper.


Kontakta oss

Vår kundtjänst är öppen 24/7

Telefon:0980-187 00

Kontakta vår "hotline"