BRP

BRP

Aktiva filter

Winter PRO V2

Snöslungan Winter Pro gör arbetet runt huset enkelt vintertid. · Winter Pro är utformad och byggd för skandinaviska miljöer och har flera innovativa funktioner som gör livet enklare. Easy Connect Pro-länksystemet gör anslutningen av snömaskinen till din ATV till en barnlek. Allt du behöver är en släpvagnskoppling på din ATV. · Den elektriska startmotorn, joystick för att styra rännan, tvåstegsskruven och arbetsbelysningen. (säljs som ett separat tillbehör) höjer kvaliteten på snömaskinen till en professionell nivå vintertid. · Höjden på avstrykarstången kan lätt ställas in med hjälp av medarna. · Stången sätts också fast på en stålkonstruktion, vilket bidrar till snömaskinens övergripande styvhet. 24 Hk Honda V2-motorn har konstruerats och tillverkats för att klara de tuffaste nordiska förhållandena.

Pris 73 290 kr

  Främre stötdämpare – lättviktsflottör 3 evol qs

  REV Gen4 Summit & Freeride

  Två separata luftkammare ersätter spiralfjädrarna och erbjuder flera inställningsalternativ. QS3-justeringarna har 3 lägen för enkel och snabb kompression och returjustering.FUNKTIONER:Stötdämpare i optimerat och lätt utförande.Monteringsdetaljer i ett stycke av aluminium.Avancerad hastighetsavkännande högflödesdämpning.Teknik som är känslig för intern spårposition.Helt ombyggbar och omställbar.Spårvidd: 36”.
  Pris 20 990 kr

   Främre stötdämpare - lätt 1,5 zero qs3-r

   REV Gen4 Summit & Freeride

   Den senaste versionen av FOX berömda lätta stötdämpare och fjädrar för att passa djupsnöskotrar. De har tre lägen för snabb och enkel inställning av kompression och retur och passar S-36 framfjädring. FUNKTIONER: Fjädring och stötdämpare i optimerat och lätt utförande.Fox Ice Scraper Technology (FIST).Monteringsdetaljer i ett stycke av aluminium.Avancerad hastighetsavkännande högflödesdämpning.Teknik som är känslig för intern spårposition.Helt ombyggbar och omställbar.Spårvidd: 36" (91,4 cm).
   Pris 20 490 kr

    Sea-doo spark click & go trailer

    För alla Sea-Doo Spark-modellerStabil förankring. Inget behov av separata stöd. Lättanvänd. Smart, patenterad Click & Go-låsmekanism. Ljusramp med gångjärn skyddar belysningen vid sjösättning och lossning. Inget behov av laststroppar. Säker konstruktion. Mjuk utformning som skyddar vattenskotern och användaren. Mått: 390 cm total längd, 160 cm total bredd.Totalvikt 400 kg (gör att den kan dras även av en liten bil)  Frakt avtalas på förhand
    Pris 18 490 kr
    • På rea!

    Kundvagn

    Tillbaka till butiken

    Här var det tomt.

     

    You can try some popular tags here:
    Featured products:

    Konto

    Konto

    Inget konto?
    Skapa ett konto