Maskinaffären B.Lundström AB

BRP

BRP

There are 1213 products.

Visar 1-12 av 1213 objekt

Aktiva filter

Främre stötdämpare – lättviktsflottör 3 evol qs

REV Gen4 Summit & Freeride

Två separata luftkammare ersätter spiralfjädrarna och erbjuder flera inställningsalternativ. QS3-justeringarna har 3 lägen för enkel och snabb kompression och returjustering.FUNKTIONER:Stötdämpare i optimerat och lätt utförande.Monteringsdetaljer i ett stycke av aluminium.Avancerad hastighetsavkännande högflödesdämpning.Teknik som är känslig för intern spårposition.Helt ombyggbar och omställbar.Spårvidd: 36”.
Pris 20 990 kr

Multitrailer

Produkt som utvecklats för hård användning.
Boggiehjulen har uppdateras för att vara ännu tystare än tidigare och har nu även smörjnipplar. Produkt som utvecklats för hård användning. 100 % galvaniserad. Specifikationer: 12 mm plywoodbas, kraftig ram, rörliga fästpunkter (4 st), tippningsbar, flyttbara sidor och 4 st timmerhållare, undersidan av boggie och ramen är utformad för att klättra över stenar och stubbar (inga vassa kanter).
Pris 20 590 kr

Främre stötdämpare - lätt 1,5 zero qs3-r

REV Gen4 Summit & Freeride

Den senaste versionen av FOX berömda lätta stötdämpare och fjädrar för att passa djupsnöskotrar. De har tre lägen för snabb och enkel inställning av kompression och retur och passar S-36 framfjädring. FUNKTIONER: Fjädring och stötdämpare i optimerat och lätt utförande.Fox Ice Scraper Technology (FIST).Monteringsdetaljer i ett stycke av aluminium.Avancerad hastighetsavkännande högflödesdämpning.Teknik som är känslig för intern spårposition.Helt ombyggbar och omställbar.Spårvidd: 36" (91,4 cm).
Pris 19 690 kr
Sea-doo spark click & go trailer
qv2 Snabbvy

Sea-doo spark click & go trailer

För alla Sea-Doo Spark-modellerStabil förankring. Inget behov av separata stöd. Lättanvänd. Smart, patenterad Click & Go-låsmekanism. Ljusramp med gångjärn skyddar belysningen vid sjösättning och lossning. Inget behov av laststroppar. Säker konstruktion. Mjuk utformning som skyddar vattenskotern och användaren. Mått: 390 cm total längd, 160 cm total bredd.Totalvikt 400 kg (gör att den kan dras även av en liten bil)  Frakt avtalas på förhand
Pris 18 490 kr
  • Out of stock
  • På rea!

Kundvagn

Tillbaka till butiken

Här var det tomt.

 

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

Account

Inget konto?
Create an Account