Verktyg

Verktyg

Aktiva filter

Lamp wl 8i | row

Praktisk bĂ€rbar batteridriven arbetslampa – enkel att transportera och placera. Stativ (sĂ€ljs separat) som ger en justerbar höjd pĂ„ mellan 1,35 och 3 m. LĂ€tt att vĂ€xla mellan strĂ„lkastarbelysning och omrĂ„desbelysning med 360 graders spridningsvinkel. Inbyggd powerbank med USB-uttag för laddning av mobila enheter. Vatten- och dammtĂ„lig. Mekaniskt stötskydd enligt EN62262 IK07. 160 LED-lampor med en samlad ljusstyrka pĂ„ upp till 8000 lm och upp till 48 timmars driftstid. 3 ljusinstĂ€llningar och en minnesfunktion som sĂ€kerstĂ€ller att den alltid Ă„tergĂ„r till senaste instĂ€llningen nĂ€r den slĂ„s pĂ„.Tack vare ECO-systemet med BLi-batteri kan du anvĂ€nda dina Husqvarna-batterier pĂ„ Ă€nnu fler sĂ€tt. Fungerar med Husqvarna-batterierna BLi10, BLi20, BLi30, BLi100, BLi200 och BLi300.

Pris 4 490 kr

  Tool belt kit flexi wedge

  Ett flexibelt och ergonomiskt verktygsbÀlte med utmÀrkt viktfördelning och justerbart bÀltesspÀnne som öppnas med en hand. Intuitivt och enkelt att anpassa med hÄllare, fickor och sele som fÀsts lÀtt. Det hÀr ingÄr i kitet. VerktygsbÀlte, sele, kilficka, kombihölster m. kilficka, verktygshÄllare, universalhÄllare, bakstycke och filhÄllare för filar/kombiverktyg.
  Pris 2 990 kr

   Saw 18 cm foldable pruning

   LÀtt handsÄg av högkvalitativt stÄl och försedd med greppvÀnligt handtag. Bladet kan vikas in i en lÄst skyddad position dÄ det ej anvÀnds. SÄgar vid dragande skÀr.För beskÀrning av trÀ, plaströr, vÀggskivor och beskÀrning av grenar. Bladet Àr tillverkat av vÀrmebehandlat kolstÄl, förkromat och rostbestÀndigt. Behöver ej slipas vid normal anvÀndning.
   Pris 319 kr

    Kundvagn

    Tillbaka till butiken

    HĂ€r var det tomt.

     

    You can try some popular tags here:

    Konto

    Konto

    Inget konto?
    Skapa ett konto