KlÀder Skor

KlÀder Skor

Aktiva filter

Helmet technical flour cpl F

Robust lÀttviktshjÀlm med hörselskydd. HjÀlmens inredning kan justeras pÄ mÄnga olika vis för optimal passform och komfort och det innovativa ventilationssystemet ger en mycket bra huvudtemperatur. Visiret ger ett mycket bra skydd för ansiktet men framförallt ger det anvÀndaren fri sikt, uppfÀllt sÄvÀl som nedfÀllt. Hörselskydd med FM-radio gÄr att montera och hjÀlmen har ett integrerat fÀste för pannlampa.
Pris 1 890 kr

  Headlamp hl 1200 for forestry

  Husqvarna HL 1200 Àr en kraftfull hjÀlmlampa som passar med Husqvarna hjÀlm Technical. En suverÀn pannlampa för arbete i svagt dagsljus. Om du vill förlÀnga din arbetsdag i skogen, anvÀnd den nÀr du förbereder dig innan gryningen och nÀr du ska packa ihop i skymningen. Ljusstyrkan kan justeras stegvis och anpassas efter behov. HjÀlmlampan Àr slitstark och lÀtt att fÀsta sÀkert pÄ hjÀlmen. För ökad flexibilitet ingÄr ett pannband och stÄngfÀste. Denna produkt inkluderar batteri och en USB-C kabel för att kunna ladda.

  Pris 2 890 kr

   Chainsaw trousers t w 20a l

   SĂ„gskydd: Ja
   Ventilationsfunktioner: Ventilationsdragkedjor pÄ benens baksida
   Utformad för vardagligt skogsarbete. Aramid- och CorduraförstÀrkning ger slitstarka byxor. En smal passform i lÀtt stretchtyg ger god komfort och bra rörlighet. Förböjda knÀn samt ventilerande fickor och dragkedjor för produktivt arbete.

   FörstÀrkning pÄ knÀna för att klara tuff anvÀndning och sÄ att klÀderna hÄller lÀngre.FörstÀrkning runt vristen för att klara tuff anvÀndning och sÄ att klÀderna hÄller lÀngre. Förböjda och skrÀddarsydda knÀn för att ge maximal rörlighet utan att Àventyra sÀkerheten.Ventilationsdragkedjor pÄ baksidan av benen som kan öppna för högre komfort

   Pris 3 790 kr

    Kundvagn

    Tillbaka till butiken

    HĂ€r var det tomt.

     

    You can try some popular tags here:

    Konto

    Konto

    Inget konto?
    Skapa ett konto