Kläder Skor

Kläder Skor

Aktiva filter

Midjebyxa, Technical

Sågskydd: Ja
Ventilationsfunktioner: Ventilationsdragkedjor på benens baksida
Utformad för vardagligt skogsarbete. Aramid- och Corduraförstärkning ger slitstarka byxor. En smal passform i lätt stretchtyg ger god komfort och bra rörlighet. Förböjda knän samt ventilerande fickor och dragkedjor för produktivt arbete.

Förstärkning på knäna för att klara tuff användning och så att kläderna håller längre.Förstärkning runt vristen för att klara tuff användning och så att kläderna håller längre. Förböjda och skräddarsydda knän för att ge maximal rörlighet utan att äventyra säkerheten.Ventilationsdragkedjor på baksidan av benen som kan öppna för högre komfort

Pris 3 350 kr

  Hjälmlampa HL 1200

  Husqvarna HL 1200 är en kraftfull hjälmlampa som passar med Husqvarna hjälm Technical. En suverän pannlampa för arbete i svagt dagsljus. Om du vill förlänga din arbetsdag i skogen, använd den när du förbereder dig innan gryningen och när du ska packa ihop i skymningen. Ljusstyrkan kan justeras stegvis och anpassas efter behov. Hjälmlampan är slitstark och lätt att fästa säkert på hjälmen. För ökad flexibilitet ingår ett pannband och stångfäste. Denna produkt inkluderar batteri och en USB-C kabel för att kunna ladda.

  Pris 2 590 kr

   Helmet technical flour cpl f

   Robust lättviktshjälm med hörselskydd. Hjälmens inredning kan justeras på många olika vis för optimal passform och komfort och det innovativa ventilationssystemet ger en mycket bra huvudtemperatur. Visiret ger ett mycket bra skydd för ansiktet men framförallt ger det användaren fri sikt, uppfällt såväl som nedfällt. Hörselskydd med FM-radio går att montera och hjälmen har ett integrerat fäste för pannlampa.
   Pris 1 670 kr

    Forest helmet functional flou

    Skogshjälm Functional har en mängd olika funktioner vilket gör att den passar olika användare. Den är perfekt för skogsarbetare som söker bekvämlighet och ergonomi i det dagliga arbetet. Sexpunktsinredning i textil, för ökad komfort och lågt tryck mot huvudet. Inklusive det nya visiret UltraVision som tack vare den låga ljusreduktionen gör att man ser tydligare. Hörselskydd med optimal ergonomi som gör att de kan bäras längre.
    Pris 899 kr

     Kundvagn

     Tillbaka till butiken

     Här var det tomt.

      

     You can try some popular tags here:
     Featured products:

     Konto

     Konto

     Inget konto?
     Skapa ett konto