ATV

ATV

There are 264 products.

Visar 1-12 av 264 objekt

Aktiva filter

Winter PRO V2

Snöslungan Winter Pro gör arbetet runt huset enkelt vintertid. · Winter Pro är utformad och byggd för skandinaviska miljöer och har flera innovativa funktioner som gör livet enklare. Easy Connect Pro-länksystemet gör anslutningen av snömaskinen till din ATV till en barnlek. Allt du behöver är en släpvagnskoppling på din ATV. · Den elektriska startmotorn, joystick för att styra rännan, tvåstegsskruven och arbetsbelysningen. (säljs som ett separat tillbehör) höjer kvaliteten på snömaskinen till en professionell nivå vintertid. · Höjden på avstrykarstången kan lätt ställas in med hjälp av medarna. · Stången sätts också fast på en stålkonstruktion, vilket bidrar till snömaskinens övergripande styvhet. 24 Hk Honda V2-motorn har konstruerats och tillverkats för att klara de tuffaste nordiska förhållandena.

Pris 73 290 kr

  Multitrailer

  Produkt som utvecklats för hård användning.
  Boggiehjulen har uppdateras för att vara ännu tystare än tidigare och har nu även smörjnipplar. Produkt som utvecklats för hård användning. 100 % galvaniserad. Specifikationer: 12 mm plywoodbas, kraftig ram, rörliga fästpunkter (4 st), tippningsbar, flyttbara sidor och 4 st timmerhållare, undersidan av boggie och ramen är utformad för att klättra över stenar och stubbar (inga vassa kanter).
  Pris 20 590 kr

   ProMount Vinklingssystem

   Omvandlar plogsystemet till en enhet som lätt styrs från förarsätet.
   ·Alla plogrörelser styrs med en hand vilket gör det lätt att koncentrera sig på plogningen.
   ·Kompatibelt med ProMount-blad.
   ·Plogram 715007752 krävs.
   ·Plogramsförlängning 715006257 behövs vid montering med främre Rancher-stötfångare.
   ·Vinsch och plog säljs separat.

   G2, G2L, G2S

   Pris 10 290 kr

    Warn provantage 3500-s winch

    Dragkapacitet på 1 588 kg.
    Patenterad rullskivbroms för enastående kontroll under vinschning. Ergonomiskt kopplingshandtag. Trestegs planetväxel för smidig, effektiv drift. Hus och drev helt i metall. Helt tätad motor och drivlina som skyddar mot vädrets makter. Fjärrkontroll med kabel och minivippströmställare med integrerat uttag. EG-godkänd. Vinschfästplatta (715000927) krävs för Renegade. Vinschvajerkablage (715002453) krävs för Outlander L & Outlander L MAX. Vajerstyrning med tvåskikts pulverlackering. 15,2 m eller 4,8 mm syntetlina.
    Pris 9 590 kr

     Kundvagn

     Tillbaka till butiken

     Här var det tomt.

      

     You can try some popular tags here:
     Featured products:

     Account

     Account

     Inget konto?
     Create an Account